Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішньої медицини №1 : [59] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 59 з 59
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Особливості показників добового моніторування артеріального тиску у хворих на гіпертонічну хворобу, ускладнену геморагічним інсультом, після раннього відновного періодуТкачишин, О. В.
2019Показники ліпідограми у хворих на гіпертонічну хворобу, ускладнену геморагічним інсультом, після раннього відновного періодуТкачишин, О. В.
2018Ультразвукова оцінка гемодинаміки та морфології магістральних артерій шиї у хворих на гіпертонічну хворобу, асоційовану з геморагічним інсультомТкачишин, О. В.
2018Ультразвукові параметри серця у хворих на гіпертонічну хворобу, ускладнену геморагічним інсультом, після раннього відновного періодуТкачишин, О. В.
2020Особливості зміни показників системи гемостазу у процесі лікування хворих на гіпертонічну хворобу, ускладнену геморагічним інсультомТкачишин, О. В.
2019Показники коагуляційного гемостазу у хворих із геморагічним інсультом, асоційованим із гіпертонічною хворобою, після раннього відновного періодуТкачишин, О. В.
2019Зміна показників добового моніторування артеріального тиску під впливом лікування у пацієнтів із гіпертонічною хворобою, ускладненою геморагічним інсультом, після раннього відновного періодуТкачишин, О. В.
2021Evaluation of cardiovascular dysregulation in patients after hemorrhagic stroke as a complication of essential hypertensionTkachyshyn, O.
2021Coagulation hemostasis indices after hemorrhagic stroke, developed as a complication of essential hypertensionTkachyshyn, O.
2021Гемодинамічне навантаження на внутрішньочерепне артеріальне русло у хворих після перенесеного геморагічного інсульту як ускладнення гіпертонічної хворобиНетяженко, В. З.; Ткачишин, О. В.
2018-03-23Особливості структури та функції нирок у хворих, які перенесли геморагічний інсульт як ускладнення гіпертонічної хворобиТкачишин, О. В.
2018Вплив резистентності до антитромбоцитарної терапії на прогноз розвитку тромботичних ускладнень у хворих з ішемічною хворобою серцяЛяхоцька, А. В.; Нетяженко, В. З.; Мельник, В. С.; Плєнова, О. М.
2018State of plasma hemostasis in patients with hypertension in combination with non- alcoholic fatty liver diseaseBazhenova, N.
2018Стан антикоагулянтної та фібринолітичної активності крові у пацієнтів з гіпертонічною хворобою поєднаною з неалкогольною жировою хворобою печінкиБаженова, Н. М.
2018Агрегационная способность тромбоцитов у пациентов с гипертонической болезнью в сочетании с неалкогольной жировой болезнью печени на фоне ожиренияБаженова, Н. М.
2018-10Стан коагуляційної активності крові у пацієнтів з гіпертонічною хворобою та супутньою неалкогольною жировою хворобою печінки на фоні ожирінняБаженова, Н. М.
2018Стан плазмового гемостазу у пацієнтів з гіпертонічною хворобою, поєднаною з неалкогольною жировою хворобою печінки та ожиріннямБаженова, Н. М.
2019Ультразвукова оцінка гемодинаміки та морфології магістральних артерій шиї у хворих на гіпертонічну хворобу, асоційовану з геморагічним інсультом Ткачишин О.В.Ткачишин, О. В.
2018Ультразвукова оцінка гемодинаміки магістральних артерій шиї у хворих на гіпертонічну хворобу, ускладнену геморагічним інсультомТкачишин, О. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 59 з 59